CÉLCSOPORT
Mindenkinek, aki fogyni szeretne, de megőrizni izmainak tömegét. Az idősebb korosztály számára étrendkiegészítőként ajánlott a fehérjebevitel miatt.
JELLEMZŐK
A Protein ital biztosítja a benne lévő öt különböző állati és növényi eredetű fehérje optimális felszívódását. Az öt fehérje összevető a következő: szójafehérje, tejsavó, kálcium-kazeinát, tejfehérje és tojásfehérje. A növényi és állati eredetű fehérjék kombinációja biztosítja a fehérjék optimális összetételét. Ez a kombináció kiegyensúlyozott aminosav tartalmat biztosít. Az itallal legalább 10 g tiszta fehérjét is elfogyasztunk (attól függően, hogy vízzel vagy fölözött tejjel készítjük el). A fehérjeital fogyasztása főként este javasolt vagy étkezések között, amikor éhséget érzünk.
– A protein hozzásegít az izomtömeg megtartásához.
– A protein nagyobb teltségérzetet nyújt, mint a szénhidrát.
– A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul a fehérje beépüléséhez a szervezetbe.
– A B6-vitamin elősegíti a megfelelő fehérje és glikogén anyagcserét.
– A magnézium támogatja az izomműködést és a fehérje szintézist.
ELKÉSZÍTÉS
Keverj el egy csapott evőkanál (12,5 g) port 125 ml zsírszegény tejben vagy 100 ml vízben. Készítsd shakerben! Nyomokban glutént és csillagfürtöt tartalmazhat. Rázd fel a dobozt felbontás előtt! Száraz, hűvös helyen tárold, felbontás után gyorsan fogyaszd el. Figyelj a kiegyensúlyozott, változatos étrendre és az egészséges életmódra.
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
– Hozzájárul az izomtömeg megtartásához és növeléséhez1
– Gondoskodik a normál energia-, fehérje-2 és glükogén-anyagcseréről
– Hozzájárul a csontok normál állapotának megőrzéséhez1
1 A fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg megtartásához, valamint a csontok normál állapotának megtartásához.
2 A B6-vitamin hozzájárul a normál fehérje és glükogén anyagcseréhez, valamint szabályozza a hormonműködést.
FEHÉRJÉK:
A fehérjék 22 alkotóelemből állnak, amiket aminosavaknak nevezünk. Ezek az alkotóelemek fontos szerepet töltenek be az emberi szervezetben. A fehérjék hozzájárulnak többek között az izomtömeg megtartásához és növeléséhez, valamint a csontok normál állapotának megtartásához. A fehérjék – a szénhidrátok és zsírok mellett – fontos energiaforrások is.
Reviews
There are no reviews yet.